reede, 25. august 2017

Anderson’s Knights Who Say NE

Sissekanne 852 - Anderson’s Knights Who Say NE


Session IPA
4,5 vol
Pruulitud Lehes

Käisin täna Järvel Väike Roosa Õllepoes ja eesmärgiks oli megasoodsalt Maredsousi dubbeleid endale keldrisse laagerdumiseks osta (alla euro pudeli kohta on sellise õlle kohta ikka fenomenaalne). Samas jäi silma ka terve rivi uusi Eesti õllesid, mis ostukorvi liikusid :)

Hiljuti sain proovida Anderson’s Chipocca suitsust tšilliporterit ja see oli jummala äge jook. Täna proovime nende suvist session IPAt, mis pruulitud eriti troopiliste ja mahlaste humalatega - Amarillo, El Dorado ja Mosaic.

Õlle värvus on greibimahlaselt mudrune ja kergelt oranžikas. Aroom on täpselt see, mida ma ootasin - ülimahlane, troopiliselt magus ja tsitruseliselt särtsakas.

Maitse on õllel kerge kehaga ja mandariinimahlaselt värske ja magus. Keskmaitses tuleb põnevalt siin välja männine vaigusus koos vürtsika mõrkjusega. Lõppmekk on kerge, üsna magusalt mõrkjas ning väga mahlane.

Sellise kangusega õlle kohta on siin maitset küll ja veel - see pudel läks grillvorsti kõrvale ideaalselt. Ma ei tea miks need rüütlid NE ütlevad - mina ütlen küll JAA! Kerge ja maitsekas joogiõlu.

Hinnang 7+