esmaspäev, 15. detsember 2014

Tanker Kylmale Maale

Sissekanne 187 - Tanker Kylmale Maale


Kylm on õues, oi oi kui Kylm on õues - sooja sisse saamiseks tuleb lausa seitsme Maa ja mere taha rännata. Õnneks on Tanker juba sadamas ootamas ning rõõmsate "Tankistide" juhendamisel asume teele.

8,5 vol
Mint Stout
85 IBU

Ootasin seda õlut oma kuu aega ning lõpus on see mul köögilaual. Sildi disain on tõsiselt äge, kiitused disainerile. See eristub hetkel turul olevatest õlledest kohe kindlasti.

Värvus on must nagu tökat pimedas koopas Kylmal Maal. Vahukiht sõrmepaksune, püsis ilusasti ning oi oi kui ilusa tumepruuni värvusega.

Aroom magushapu kakaone, tumedate kirsside mekine ning üllatus üllatus ka piparmündine. Ei oleks uneski ette näha osanud seda piparmündi mekki :)

Esmamekk hapukasmõru, seejärel väike magus nüanss, mida võiks kirjeldada vast mahlaste apelsinide eristuva mekiga. Lõppu jääb kuivemapoolsem mõrkjashapu maitse. Samuti pikalt kestab värske piparmünt suus - mõnusalt enesekindlalt värske tunne lausa. Nagu oleks just nätsu suhu pannud ning kõnniks ööklubis kindlal sammul võõrast neiut tantsima kutsuma. Aga see õlu siiski kutsub veel üht lonksu võtma ning neiu Hollywoodi tantsuplatsil peab väheke ootama. Head asja peab ikka pikalt ootama - võiks olla motivatsiooni slogan sellele neiule.

Üldplaanis - Tankeri tuttavat käekirja on siin tunda ning see on hea. See on üks tumešokolaadine mõrkjas stout - mis esmamekis on mõnusalt tummine. See on üks paganama hea magustoit sellisele inimesele, kellele just magus väga ei meeldi.

Hinnnag 8